Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter te resetten

Moderne voertuigen zijn uitgerust met een opmerkelijke hoeveelheid functies, en nu kun je zelfs naar Deezer luisteren op je auto. Niettemin zijn sommige basisfuncties nog steeds behoorlijk functioneel. Het kennen van de actieradius van uw Volkswagen Transporter behoort inderdaad tot de basiskennis om niet zonder benzine te komen te zitten. Velen van ons doen vaak hetzelfde, de kilometerteller van onze Volkswagen Transporter op nul willen zetten na het tanken om te weten hoeveel kilometers we gaan rijden . In dit artikel zullen we beschrijven hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter te resetten . In een eerste keer zullen we geïnteresseerd zijn in hoe deze dagteller werkt en, in een tweede keer, hoe deze dagteller opnieuw kan worden ingesteld en in een laatste deel, of het mogelijk is om de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter te verminderen.

Hoe werkt de dagteller op Volkswagen Transporter?

Laten we ons artikel beginnen met hoe uw meter werkt. Hoewel het niet nodig is om te begrijpen hoe uw auto werkt, is het toch verstandig en praktisch om de principes te kennen. Als je vragen hebt over kilometerteller resetten naar Volkswagen Transporter , dan zal dit onderdeel u absoluut ten goede komen.

De kilometerteller of kilometerteller van uw auto was vroeger mechanisch en is nu gewijzigd in elektronisch. Het doel van deze vervanging is voornamelijk om tegen te vechten kilometerfraude , natuurlijk wisten veel mensen hoe ze mechanische kilometertellers moesten manipuleren de kilometerstand van een Volkswagen Transporter verlagen of resetten om het te verkopen voor meer dan zijn werkelijke waarde.

In de mechanische versie werkt het met een systeem van trommels verbonden met een kabel die wordt aangedreven door de uitgaande as van de versnellingsbak of het differentieel . Eindelijk voor de elektronische versie, de meest elementaire op de Volkswagen Transporter, het is een sensor die op verschillende plekken kan worden geplaatst op basis van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter en die de kilometergegevens doorgeeft aan de boordcomputer.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 4 te slepen?

Zet de dagelijkse kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter

.

Laten we nu verder gaan met de belangrijkste stap, hoe de dagteller van uw Volkswagen Transporter resetten? Desalniettemin is deze stap over het algemeen gemakkelijk uit te voeren, sommigen van u, nieuwe kopers van Volkswagen Transporter bijvoorbeeld, zijn mogelijk niet bekend met het proces om dit proces uit te voeren.

We zullen nu kijken naar de verschillende benaderingen om de dagteller op nul te zetten op Volkswagen Transporter:

 • Houd de rechterknop op uw dashboard enkele seconden ingedrukt totdat nul wordt weergegeven op de dagteller
 • Als deze knop niet werkt, kunt u de rechter teller comodo gebruiken door de knop aan het uiteinde enkele seconden ingedrukt te houden totdat de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter op nul staat.
 • Ten slotte moet u mogelijk op sommige van de nieuwere modellen ga door de middenconsole en het display van uw auto en doorloop de opties van uw auto om deze op nul te zetten

.

Als u de serviceteller van uw Volkswagen Transporter wilt resetten, lees dan ons artikel over dit onderwerp.

De kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter-kilometerteller terugdraaien of verlagen

Laatste deel, waarvan sommigen van u kunnen profiteren, hoe de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter te verlagen . Weet al dat deze handeling is totaal niet toegestaan ​​door de wet , en dat als u deze actie uitvoert, u tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 300 euro riskeert. Mocht je desondanks twijfelen over de kilometerstand van een Volkswagen Transporter voordat je hem koopt, dan is het wellicht interessant om te weten hoe fraudeurs te werk gaan.

 • Een mechanische kilometerteller op nul zetten op Volkswagen Transporter:

  Hoewel ze steeds zeldzamer worden, zijn mechanische kilometertellers het minst moeilijk om mee te knoeien, in werkelijkheid was het genoeg om gewoon identificeer de kabel van de meter, koppel hem los en steek een boormachine erop om hem ondersteboven te draaien en de kilometerstand van zijn Volkswagen Transporter te verhogen of te verlagen.

  .

 • Reset elektronische kilometerteller op nul op Volkswagen Transporter;

  Eindelijk zijn de nu eenvoudige elektronische kilometertellers waarvan verwacht werd dat ze fraude efficiënt zouden bestrijden, niet onkwetsbaarder dan de mechanische varianten. In werkelijkheid met behulp van de diagnose-aansluiting van uw Volkswagen Transporter is het mogelijk om de kilometerteller van uw Volkswagen Transporter te resetten , met behulp van een computer en software is het mogelijk om de kilometerstandgegevens die op uw dashboard worden weergegeven te wijzigen.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 5 verwijderen?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector