Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de koplampen op Volkswagen Passat 7 afstellen?

Of u nu het gevoel heeft dat u ‘s nachts niet zo goed kunt zien, of dat u het gevoel heeft dat u te weinig of te hoog verlicht, in al deze omstandigheden is er maar één onderdeel van uw voertuig om verantwoordelijkheid te nemen: uw koplampen, ook wel hoog genoemd balken. Desalniettemin lijkt deze aanpassing eenvoudig dankzij het duimwiel op uw dashboard, een volledige aanpassing is veel complexer dan deze eenvoudige manipulatie, en in dit bericht gaan we het ontdekken hoe de koplampen van uw Volkswagen Passat 7 afstellen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarom u uw grootlicht moet afstellen en ten tweede hoe u de koplampen van uw Volkswagen Passat 7 moet afstellen.

Waarom de koplampen van uw Volkswagen Passat 7 afstellen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het afstellen van de koplampen van uw Volkswagen Passat 7. Voor de meesten van ons zijn onze koplampen goed genoeg afgesteld en lijken ze ‘s nachts voldoende te branden. Helaas is dit niet constant de omstandigheid en kijkend naar deze instelling, ook omdat de koplampen van uw Volkswagen Passat 7 niet fel genoeg zijn, of omdat u de indruk heeft dat ze te zwak zijn, is een goed idee .

Het grootlicht van uw Volkswagen Passat 7 afstellen voor de veiligheid

Allereerst, de koplampafstelling van een Volkswagen Passat 7 moet worden bereikt voor een zeer eenvoudige beveiligingsverklaring. Of het nu voor jou is, of voor de andere gebruikers die je tegenkomt tijdens je nachtelijke reizen. Als u niet genoeg ziet, bestaat natuurlijk het risico dat u een obstakel op uw weg niet ziet of een bocht slecht voorspelt. Aan de andere kant, als uw koplampen te krachtig zijn, ongeacht of u moet overschakelen naar dimlicht wanneer u een voertuig kruist, zal de tijd die nodig is om deze schakelaar te maken meestal stel de bestuurder voor u bloot aan de koplampstraal van uw Volkswagen Passat 7 . Het is daarom belangrijk voor zowel anderen als voor jou om een ​​ideale afstelling van je koplampen te hebben.

Koplampen van een Volkswagen Passat 7 om juridische redenen afstellen

Verder is er voor de veiligheid een wet die het vermogen regelt, de aanpassing van de koplampen van motorvoertuigen (artikelen R313-2 van de Wegenverkeerswet), hier is wat het specificeert: heb tussen de 2 en 4 koplampen die op minimaal 100 meter verlichten. Een andere wetgeving regelt het gebruik ervan, de Europese (richtlijn 76/756/EEG), die bepaalt dat er geen maximale hoogte is voor de afstelling van de koplampen, maar dat de maximale breedte van de lichtbundel moet overeenkomen met die van de dimlichten en dat de maximale lichtsterkte 225 cd moet zijn.

Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Passat 8 uit?

Hoe de koplampen van een Volkswagen Passat 7 afstellen?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest bezighoudt in dit bericht, hoe de koplampen van zijn Volkswagen Passat 7 afstellen? Deze instelling lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar door de instructies te volgen, zou je dit zonder al te veel problemen moeten kunnen doen.

Voorbereidingen voor het afstellen van de koplampen van een Volkswagen Passat 7

Allereerst moet u uw voertuig voorbereiden om uw grootlicht in goede omstandigheden af ​​te stellen, hier zijn de voorbereidingen om uit te voeren:

 • Plaats uw voertuig bijvoorbeeld op een oppervlak voor een witte muur, ongeveer 4 of 5 meter van de muur.
 • Controleer aandachtig uw bandenspanning.
 • Controleer of de hoogte-instelknop voor de verlichting op 0 staat

  .

 • Probeer dat maar eens met een halfvolle tank.
 • Verwijder al het onnodige gewicht van het voertuig, er mag slechts één persoon op de bestuurdersstoel zitten.

De koplampafstelling van zijn Volkswagen Passat 7

Zodra uw voertuig op zijn plaats staat, schakelt u uw in dimlicht en maak een kruisvormige markering (een horizontale en een verticale sectie) in het midden van de balk die op de muur zal worden geprojecteerd. Controleer met een niveau dat beide delen van het kruis recht zijn. Rij vervolgens uw voertuig achteruit tot een afstand van 7 tot 10 meter. Voor de rest van het proces volgen hier de stappen die moeten worden gevolgd:

 • Open uw motorkap, zoek de schroeven voor horizontale en verticale bediening van de koplampen van uw Volkswagen Passat 7 (ze zijn over het algemeen gemarkeerd, en die bovenaan moeten de verticaliteit aanpassen en die aan de zijkant past de horizontaliteit van de aanpassing aan).
 • Gebruik een doek of iets anders om de projector te verbergen waarop u de wijziging niet aanbrengt.
 • Als u de schroeven gebruikt om de horizontale wijziging aan te brengen, zou u de meest intense component van de balk moeten hebben die iets rechts van de verticale lijn op de muur moet staan

  .

 • Bij verticale modificatie moet u de schroef gebruiken om te proberen het bovenste uiteinde van de balk ter hoogte van de horizontale markering op de muur of iets daaronder te plaatsen.
 • Als u klaar bent, controleert u of de koplampafstelling van uw Volkswagen Passat 7 coherent is, denk niet twee keer na om dit te controleren nadat u ermee hebt gereden, vaak kan het bewegen.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Wilt u de mistlampen van uw Volkswagen Passat 7 afstellen, lees dan onze inhoudspagina hierover.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector