Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de koplampen van Volkswagen Up! schoon te maken?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de noodzakelijke beveiligingselementen. In werkelijkheid stellen ze ons in staat om ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is dus noodzakelijk om ze in goede staat te houden en constant optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we in de koplampen van uw auto kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen Up! schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de motivering waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Up! concreet schoonmaakt.

Waarom de koplampkappen van uw Volkswagen Up! reinigen?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk denken aan het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken bijna nooit aan het controleren van de reinheid van de koplampen op zijn Volkswagen Up! . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de koplampafstelling van uw Volkswagen Up! of het dimlicht bekijken door onze twee speciale artikelen te lezen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Up! voor technische controles

De eerste oorzaak dat je op dit artikel staat is dat je de technische keuring wilde of hebt doorstaan ​​en er problemen zijn met de koplampen van je Volkswagen Up!. In werkelijkheid, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen bent kwijtgeraakt, mag u niet slagen voor de technische inspectie, in dit geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de kunststof kap koplampen van uw Volkswagen Up! vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Up! om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel van verlichting ‘s nachts minder goed door met uw Volkswagen Up! . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk bleek te verwijderen, we raden je aan om maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Up! ?

Hoe maak je de koplampen van zijn Volkswagen Up! schoon?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Volkswagen Up! schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw Volkswagen Up! kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Up!

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet je de binnenkant van je Volkswagen Up! koplampen, daarvoor is niets minder ingewikkeld:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen van zijn Volkswagen Up!

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Up! zijn vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Up! met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een in een gespecialiseerde winkel vastgestelde reinigingsset. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze behandeling is krachtig, maar iets duurder dan de eerder getoonde vervangende methoden.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Up!, wat kan ik doen?

De vervaagde koplampen van zijn Volkswagen Up!

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen Up!/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Up!

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector