Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 . te vervangen, we hebben deze inhoudspagina geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit te doen zonder iemand in te huren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste stap zullen we de controle van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 onderzoeken en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidscomponenten van uw Volkswagen Passat 7 te controleren. In werkelijkheid heeft u hoogstwaarschijnlijk haast en hebt u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem neer te leggen onmiddellijk zonder de tijd te nemen voor een onverwachte controle. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7, maar dat je je er niet van bewust werd. Hier zijn de twee eenvoudige manieren om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze onmiddellijk moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u informeert over een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Passat 7, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en uit te zoeken welke is doorgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste oplossing die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Passat 7 uit?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze blogberichten te bekijken om u te helpen bij het uitvoeren van deze vervanging.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Passat 7

Laten we nu naar de belangrijkste stap van deze inhoudspagina gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 7 vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces heel eenvoudig is. U heeft toegang nodig vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast of via uw bumper tot uw koplampunit, en opent vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Passat 7. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleegt u onze speciale inhoudspagina. Desalniettemin zijn hier de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze handeling nauwkeurig uit te voeren volgens de strategie die u wenst te kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Passat 7 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de splinternieuwe richtingaanwijzerlamp functioneert.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 7 via de wielkast:

  Deze aanpak is met name waardevol als u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers aan de voorzijde van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Passat 7 via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen door onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Passat 7 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 7 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 7 te raadplegen.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Passat 7 blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector