Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. Lampen zijn inderdaad aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd voorspelbaar zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op de website omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8 . te vervangen, hebben we deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen het alleen te doen en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste stap zullen we het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8 onderzoeken en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken je of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Passat 8 kapot is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle beveiligingscomponenten van uw Volkswagen Passat 8 te controleren. U hebt inderdaad bijna altijd haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en het goed te doen weg zonder de tijd te nemen voor een periodieke controle. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige technieken om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervooraanwijzers en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. Er is inderdaad een geluidssignaal op elke auto dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Passat 8, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen verander de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om na te gaan welke is uitgebrand door een visuele verificatie zoals bij de eerste techniek die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Passat 8

Laten we nu naar de meest essentiële stap van deze inhoud gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 8 vervangen? Houd er rekening mee dat deze taak ongecompliceerd is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast of door uw bumper naar uw koplampunit, deze openen en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Passat 8. Zie onze speciale inhoud als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de acties die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren volgens de aanpak die u wenst te kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Passat 8 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp voor werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 8 via de wielkast:

  Deze oplossing is vooral praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzers van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant die je wilt bedienen.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Passat 8 door de bumper:

  In sommige jaren of afwerkingen is, afhankelijk van de opties, de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Passat 8 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Passat 8 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 die alleen accelereert
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector