Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3 . te vervangen, hebben we deze inhoudspagina geschreven om u te helpen het alleen en onafhankelijk te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3 en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken ik of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 3 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidscomponenten van uw Volkswagen Polo 3 te controleren. In werkelijkheid heeft u over het algemeen haast en hebt u de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het onmiddellijk af zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom essentieel om in sommige gevallen de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3, maar dat je er niet van op de hoogte was. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In werkelijkheid is er een hoorbare indicatie op elke auto die aangeeft dat er een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Polo 3, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit suggereert dat u dat moet doen vervang de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en er zeker van te zijn welke is doorgebrand door een visuele controle zoals bij het eerste hierboven getoonde proces.
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Polo 8, wat nu?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Polo 3

Laten we nu naar het hoofdgedeelte van deze inhoudspagina gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 3 vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek heel eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 3. Zie onze speciale inhoudspagina als het een lampje op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze actie efficiënt te kunnen uitvoeren volgens de methode die u wilt gebruiken.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Polo 3 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 3 via de wielkast:

  Deze procedure is met name praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 3 via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen is, afhankelijk van de opties, de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu wijzen:

  • Zet uw Volkswagen Polo 3 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 3 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als u misschien nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Polo 3 te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 8 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector