Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. Lampen zijn inderdaad slijtdelen die in de toekomst zeker zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze site omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4 . te vervangen, hebben we deze inhoudspagina geschreven om u te helpen het zonder hulp te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4 en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Polo 4 kapot is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidsuitrustingen van uw Volkswagen Polo 4 te controleren. U hebt inderdaad meestal haast en hebt de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het neer te leggen onmiddellijk zonder de tijd te nemen voor een onverwachte controle. Het is daarom van fundamenteel belang om af en toe de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4, maar dat je er niets van hebt gemerkt. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. Inderdaad, er is een hoorbare indicator op elke auto die je signaleert van een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Polo 4, zult u ontdekken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te onderzoeken welke is doorgebrand door een visuele controle zoals bij het eerste hierboven getoonde proces.
Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Polo 6 ?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren om u te helpen bij het vervangen ervan.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Polo 4

Laten we nu naar het hoofdgedeelte van deze inhoudspagina gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 4 vervangen? Houd er rekening mee dat deze taak vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 4. Zie onze speciale inhoudspagina als het een lampje op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de acties waaraan u zich moet houden om deze handeling nauwkeurig uit te voeren volgens de oplossing die u wilt gebruiken.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Polo 4 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 4 via de wielkast:

  Deze oplossing is vooral effectief wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 4 door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen door onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu in detail beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Polo 4 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang het lampje van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Polo 4 volgens de stappen in de eerder getoonde onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 4 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 8, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector