Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Gloeilampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent zeker in dit artikel omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5 . te vervangen, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen alles zelf te doen en niet naar uw technicus te gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een kapotte voorste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Polo 5 en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken je of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Polo 5 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidscomponenten van uw Volkswagen Polo 5 te controleren. In feite heeft u hoogstwaarschijnlijk haast en hebt u de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het meteen naar beneden zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige controle uit te voeren. Het is daarom van cruciaal belang om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5, maar dat je er niet van op de hoogte was. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite staat er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Polo 5, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit suggereert dat u dat moet doen vervang de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en uit te zoeken welke is doorgebrand door een visuele verificatie zoals bij de eerste oplossing die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Polo 5

Laten we nu naar het belangrijkste gedeelte van deze inhoudspagina gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 5 vervangen? Houd er rekening mee dat deze handeling vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 5. Zie onze specifieke inhoudspagina als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de eenvoudige stappen waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren volgens de methode die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Polo 5 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 5 via de wielkast:

  Deze procedure is bijzonder handig als u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 5 via de bumper:

  In sommige jaren of afwerkingen is, afhankelijk van de opties, de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te verwisselen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet uw Volkswagen Polo 5 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en verwissel de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Polo 5 volgens de stappen in de eerder getoonde onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo 5 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Polo 5 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector