Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is erg belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn lampen slijtdelen die na een tijdje zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je vraagt ​​je af: hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6 . te vervangen, hebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen dit zonder hulp te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6 en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Polo 6 kapot is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Volkswagen Polo 6 te controleren. Sterker nog, u hebt bijna altijd haast en hebt de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het onmiddellijk naar beneden zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige controle uit te voeren. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om in sommige gevallen de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6, maar dat je het niet hebt ontdekt. Hier zijn de twee eenvoudige technieken om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze onmiddellijk moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite staat er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Polo 6, zult u zien dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit geeft aan dat u dat moet doen verander de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en uit te zoeken welke is uitgebrand door een visuele verificatie zoals bij de eerste oplossing hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Polo 6

Laten we nu naar de meest essentiële stap van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 6 vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze taak vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast of door uw bumper naar uw koplampunit, deze openen en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 6. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleegt u onze speciale artikelinhoud. Desalniettemin zijn hier de details van de acties waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de techniek die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Polo 6 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 6 via de wielkast:

  Dit proces is met name praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer van uw auto:

  • Til uw auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waarop u wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto door dezelfde eenvoudige stappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 6 door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, volgens de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig hebt om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu in detail beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Polo 6 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 6 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector