Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd voorspelbaar zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 8 . te vervangen, we hebben deze inhoudspagina geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit zelf te doen en niet naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 8 en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken je of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Polo 8 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidscomponenten van uw Volkswagen Polo 8 te controleren. In werkelijkheid heeft u over het algemeen haast en hebt u de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het onmiddellijk af zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige controle uit te voeren. Het is daarom van fundamenteel belang om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 8, maar dat je het niet besefte. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Polo 8, zult u zien dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en ervoor te zorgen welke is doorgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste eerder genoemde techniek.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Polo 6?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze blogposts door te bladeren om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Polo 8

Laten we nu naar de belangrijkste stap van deze inhoudspagina gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 8 vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces heel eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast of door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Polo 8. Zie onze speciale inhoudspagina als het een lampje op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de stappen waaraan u zich moet houden om deze handeling nauwkeurig uit te voeren, afhankelijk van de oplossing die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 8 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Polo 8 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 8 via de wielkast:

  Deze methode is met name praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzers van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo 8 door de bumper:

  Bij sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig hebt om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die afwijken van de volledige procedure, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet uw Volkswagen Polo 8 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 8 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 8 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector