Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen T-roc vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn gloeilampen slijtdelen die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen T-roc te vervangen, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen dit te doen zonder iemand in te huren en niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen T-roc en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen T-roc is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingsapparatuur van uw Volkswagen T-roc te controleren. In werkelijkheid heeft u hoogstwaarschijnlijk haast en hebt u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem onmiddellijk weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom van fundamenteel belang om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen T-roc, maar dat je er niet van op de hoogte was. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen T-roc, zult u herkennen dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen verander de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is doorgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste oplossing die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen T-roc afstellen?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te lezen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen T-roc

Laten we nu naar de belangrijkste stap van dit artikel gaan, hoe de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen T-roc vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure ongecompliceerd is, u moet via de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast of door uw bumper naar uw koplampunit gaan, deze openen en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen T-roc. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleeg dan ons speciale artikel. Aan de andere kant zijn hier de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze actie efficiënt uit te voeren volgens de methode die u wilt toepassen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen T-roc vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen T-roc door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen T-roc via de wielkast:

  Deze techniek is vooral effectief wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til uw auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waarop u wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen T-roc via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig hebt om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, om onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet je Volkswagen T-roc op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok weg en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen T-roc volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen T-roc?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector