Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran vervangen?

Ongeacht voor uw persoonlijke veiligheid, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, is het uiterst belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die in de loop der jaren duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent zeer waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af: hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran te vervangen, we hebben dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit te doen zonder iemand in te huren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Touran te controleren. In feite heb je meestal haast en heb je de neiging om in je voertuig te stappen, je reis te maken en het meteen weer neer te zetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran, maar dat je het niet besefte. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze onmiddellijk moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In feite is er op elke auto een geluidssignaal dat u informeert over een gloeilamp voorste richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Touran, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste techniek die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Touran 2 op te lossen?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze blogposts door te bladeren om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Touran

Laten we nu naar het belangrijkste gedeelte van dit artikel gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze handeling vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Touran. Zie ons specifieke artikel als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de acties die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de strategie die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Touran door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran via de wielkast:

  Dit proces is vooral handig als u niet genoeg ruimte in de motorkap hebt om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu gedetailleerd beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Touran op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok weg en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Touran volgens de stappen in de eerder getoonde onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Touran 3 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector