Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de nummerplaatlamp Volkswagen Passat vervangen?

Of het nu voor uw specifieke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk dat uw koplampen constant werken. In feite zijn gloeilampen onderhevig aan auto-onderdelen die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op de website omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je worstelt met hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat kunt vervangen, we hebben deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat kunt vervangen.

Hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Passat aan de buitenkant kunt vervangen

Deze methode is de snelste van de twee, bij deze hoef je alleen de beschermkappen van de lampen eraf te halen. Helaas gaan deze afdekkingen bij sommige jaren of pakketten van auto’s niet van buitenaf open en als dit de situatie is, zullen we in het tweede deel van deze inhoud een moment besteden om u de aanpak te leren.

Dus laten we beginnen de kentekenplaatlamp vervangen door via de buitenkant van uw Volkswagen Passat . te gaan . Of het nu de voorkant of de achterkant van uw auto is, de procedure is hetzelfde.

Hier zijn een paar eenvoudige stappen die u moet volgen om deze service uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto met de motor uit
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (in het algemeen op de transparante afdekking) en hendel op het plastic raam om de kentekenplaatverlichting van uw Volkswagen Passat te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp uit zijn plaats te halen, als je bang bent iets te beschadigen, kun je dit ook met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om de voltooiing van het proces te bevestigen.
Weiterlesen:
Wanneer schokdempers Volkswagen Passat 7 vervangen?

Hoe de kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van onze inhoudspagina, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat zonder externe toegang. In de meeste gevallen zult u er toegang toe hebben, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe vervang ik de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat

Om die op de voorplaat te veranderen, is niets veel eenvoudiger, je zult jezelf onder de auto moeten positioneren (bij voorkeur op kaarsen geplaatst om je wat ruimte te geven), en door de achterkant van de bumper te gaan, moet je maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat u uw kentekenplaatlampblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als een afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (wees extra voorzichtig om niet te veel kracht uit te oefenen, anders breekt u de plastic hoes), en u zult gewoon moeten verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Passat vervangen

Eindelijk laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Passat vervangen, maar u kunt de kap gewoon niet van de buitenkant van uw auto openen. In een dergelijk geval is hier het proces om deze taak uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Passat
 • Identificeer de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, trekt u, voordat u de lamphouders verwijdert, de houders los om gemakkelijker toegang te krijgen.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Passat, controleer deze en zet hem weer in elkaar, let op de clips op de kofferbakbekleding
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Passat 7 trekt naar rechts, wat te doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste oplossingen gevonden het vervangen van kentekenplaatlampen op uw auto, onthoud dat de techniek op sommige modellen een beetje anders kan zijn, maar dat u het zou moeten kunnen door de contouren van dit document te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Passat kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielichtlampen op uw Volkswagen Passat of de dimlichtlampen op Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze artikelen te lezen waarin u de volgende procedure uitlegt.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector