Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de nummerplaatlamp Volkswagen Polo vervangen?

Of het nu gaat om uw eigen persoonlijke veiligheid, technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen in alle gevallen functioneel zijn. In werkelijkheid dragen gloeilampen auto-onderdelen die in de loop van de jaren zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier zeker omdat een van je parkeerlichten is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen dit zonder enige hulp te doen en niet naar uw motormonteur te hoeven gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de kentekenplaatlamp van buitenaf, ten tweede, hoe u de kentekenplaatlamp kunt vervangen zonder toegang van buitenaf, en ten derde, hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Polo kunt vervangen.

Zo verwisselt u de kentekenplaatverlichting van uw Volkswagen Polo aan de buitenkant

Deze methode is de meest eenvoudige van de twee, in feite hoeft u voor deze alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas zijn deze hoezen voor sommige jaren of pakketten met auto’s niet van buitenaf te openen en als dit de situatie is, zullen we een moment besteden aan het tweede deel van deze inhoud om de methode te beschrijven.

Dus laten we beginnen met de nummerplaatlamp verwisselen door door de buitenkant van uw Volkswagen Polo te gaan. Ongeacht de voor- of achterkant van uw motorvoertuig, de techniek is identiek.

Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen om deze service uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Kijk naar uw kentekenplaat en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te steken (in het algemeen op de transparante afdekking) en hendel op het plastic raam om de kentekenplaatverlichting van uw Volkswagen Polo te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, mocht je bang zijn iets te beschadigen, dan kun je dat net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats tot slot de nieuwe nummerplaatlamp
 • Laatste stap, voordat u weer in elkaar zet, sluit uw batterij opnieuw aan en controleer het lampje om te bevestigen dat de taak is geslaagd.
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 5 vervangen?

Hoe de nummerplaatlamp op uw Volkswagen Polo te vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo zonder externe toegang. In de meeste gevallen zult u er toegang toe hebben, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe verwissel ik de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo

Om die op de voorplaat te verwisselen, kan niets minder moeilijk zijn, je zult jezelf onder het motorvoertuig moeten plaatsen (idealiter kaarsen aanzetten om je wat ruimte te geven), en als je door de achterkant van de bumper gaat, heb je naar maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en dan direct nadat u uw kentekenplaatlampblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als afdichting fungeert, en dan met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en dat hoeft alleen verwijder de uitgebrande kentekenplaatlamp en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe verwissel ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Polo

Eindelijk de laatste mogelijkheid, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Polo vervangen, maar u kunt de klep niet van de buitenkant van uw motorvoertuig openen. In een dergelijk geval is dit het proces om deze bewerking uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Polo
 • Identificeer de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gevonden, trekt u, voordat u de lamphouders verwijdert, de houders los om gemakkelijker toegang te krijgen.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de uitgebrande kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Polo, controleer deze en monteer deze opnieuw, let daarbij op de clips op de kofferbak
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo veranderen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste methoden ontdekt nummerplaatlampen op uw auto verwisselenHoud er rekening mee dat op sommige modellen de methode een beetje anders kan zijn, maar dat u het zou moeten kunnen door de contouren van dit document te volgen. Als je het niet kunt, Aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Polo kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielampen van uw Volkswagen Polo of de dimlichtlampen van Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze artikelen te lezen die u de te volgen procedure demonstreren.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector