Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de nummerplaatlamp Volkswagen Routan vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen altijd effectief zijn. In werkelijkheid zijn gloeilampen slijtende onderdelen die na een tijdje onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw parkeerlichten is doorgebrand en u hiermee worstelt hoe u de kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Routan vervangt, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen het zonder enige hulp te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de kentekenplaatlamp van buitenaf kunt vervangen, ten tweede hoe u de kentekenplaatlamp vervangt zonder toegang van buitenaf en ten derde hoe u de achterste kentekenplaatlamp van uw Volkswagen Routan vervangt.

Zo vervangt u de kentekenplaatverlichting van uw Volkswagen Routan van buitenaf

Deze optie is eigenlijk de minst moeilijke van de twee, voor deze hoeft u alleen de beschermkappen van de lampen te verwijderen. Helaas gaan deze covers bij sommige jaren of auto-pakketten niet van buitenaf open en als dit het geval is zullen we in het tweede deel van deze inhoud wat tijd besteden aan het beschrijven van de weg.

Dus laten we beginnen met het vervangen van de kentekenplaatverlichting via de buitenkant van uw Volkswagen Routan. Het maakt niet uit of het de voorkant of de achterkant van uw voertuig is, het proces zal identiek zijn.

Hier volgen enkele eenvoudige acties om dit onderhoud uit te voeren:

 • Koppel de accupolen los van uw auto terwijl de motor is uitgeschakeld
 • Ga voor je kentekenplaat staan ​​en gebruik een platte schroevendraaier of mes om het platte deel in de daarvoor bestemde inkeping te plaatsen (over het algemeen op het transparante deksel) en hendel op het plastic raam om de lamphouder van uw Volkswagen Routan te openen

  .

 • Gebruik je schroevendraaier of mes om de lamp van zijn plek te halen, mocht je bang zijn iets kapot te maken, dan kun je dat net zo goed met je vingers doen.
 • Plaats ten slotte de nieuwe gloeilamp voor kentekenplaten
 • Laatste stap, voordat u opnieuw in elkaar zet, sluit u uw batterij opnieuw aan en controleert u het lampje om de succesvolle werking te valideren.
Weiterlesen:
Volkswagen Routan DIE problemen met stationair draaien heeft

Hoe de nummerplaatlamp op uw Volkswagen Routan te vervangen zonder toegang van buitenaf

Tweede deel van ons artikel, vervang deze kentekenplaatlamp op uw Volkswagen Routan zonder externe toegang. Over het algemeen heb je er toegang toe, maar sommige series (vaak aan de achterkant staan ​​deze toegang niet toe).

Hoe vervang ik de voorste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Routan

Om die op de voorplaat te vervangen, kan niets eenvoudiger, u zult uzelf onder het voertuig moeten plaatsen (idealiter op kaarsen geplaatst om u wat ruimte te geven), en als u door de achterkant van de bumper gaat, moet u maak het kentekenplaatblok los, in het algemeen vastgehouden door twee zachte plastic lipjes door beide tegelijk in te drukken en zodra u uw kentekenplaatblok in de hand heeft, Verwijder het plastic dat als afdichting werkt, en met een dunne schroevendraaier, aan de ene kant vind je een kleine inkeping, gebruik een hendel om het plastic deksel te openen (pas op dat u niet te veel druk uitoefent, anders breekt u de plastic afdekking), en dat moet u gewoon doen haal de uitgebrande nummerplaatlamp weg en vervang deze door de nieuwe , controleer en monteer het geheel opnieuw.

Hoe vervang ik de achterste kentekenplaatlamp op mijn Volkswagen Routan

Eindelijk de laatste oplossing, u moet de lamp op de achterplaat van uw Volkswagen Routan vervangen, maar u kunt de klep van de buitenkant van uw voertuig niet echt openen. In dit geval is hier de oplossing om deze taak te volbrengen:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Routan
 • Zoek de locatie van uw lampen van buitenaf.
 • Vanaf de binnenkant van de kofferbak moet je de bekleding van de kofferbak verwijderen, vastgehouden door clips, je moet voorzichtig het hele frame van de kofferbak gebruiken om het te verwijderen.
 • Eenmaal gelokaliseerd, voordat u de lamphouders verwijdert, koppelt u de houders los voor minder moeilijke toegang.
 • Gebruik een schroevendraaier om de twee plastic onderdelen los te wrikken om de lamphouder te verwijderen

  .

 • Vervang de doorgebrande nummerplaatlamp op uw Volkswagen Routan, controleer deze en monteer hem opnieuw, kijkend naar de clips op de kofferbak
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Routan, wat te doen?

.

Daar heb je het, je hebt de belangrijkste benaderingen ontdekt het vervangen van kentekenplaatlampen op uw autoHoud er rekening mee dat bij sommige modellen de techniek een beetje anders kan zijn, maar dat u het zou moeten kunnen bereiken door de uitleg van deze inhoud te volgen. Als je het niet kunt, aarzel niet om naar uw garage te gaan, het zou zonde zijn om een ​​onderdeel van uw Volkswagen Routan kapot te maken. Als u andere lampen wilt vervangen, zoals de positielampen van uw Volkswagen Routan of de dimlichtlampen van Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze artikelen te raadplegen waarin u de te volgen werking uitlegt.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Routan in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector