Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

De meeste recente auto’s hebben altijd meer onderhoud nodig, maar er zijn er ook die meer of minder noodzakelijk zijn. In dit artikel zullen we ons concentreren op een onderhoudshandeling die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Passat 8? Om dit te doen, gaan we in een 1e stap zien waarom het noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede sectie gaan we zien wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, beginnen we ons document met een beschrijving van wat de functie van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Volkswagen Passat 8

De remblokken van een voertuig hebben een essentiële taak bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Passat 8. Inderdaad, zij zijn degenen die ervoor zullen zorgen remwerking. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Passat 8. Deze onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een coating die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om een ​​optimale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur onvermijdelijk afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een voertuig in de meeste gevallen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Toch zijn er bepaalde indicatoren die u moeten wijzen op de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, lees dan ons document over remtrillingen op Volkswagen Passat 8, om de oorzaak van uw problemen te ontdekken.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op Volkswagen Passat 8?

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun toestand te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Passat 8?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 vervangen?. Onderaan de pagina zullen we de basisstappen uitleggen die u moet volgen om de remblokken van uw auto nauwkeurig te vervangen:

 • Koop remblokken aangepast aan uw Volkswagen Passat 8, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw voertuig wanneer u bestelt op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te hevelen om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet u 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen eruit te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plaats zitten voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Passat 8.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen niet op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000km nodig, dus u zult de eerste 100 km zeer zorgvuldig moeten rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Passat 8 ?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Passat 8?

Eindelijk, het laatste deel van ons document over de operatie om de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook fluctueren, maar over het algemeen Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 8 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector