Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Nieuwere auto’s hebben altijd meer onderhoud nodig, maar er zijn er ook die meer of minder belangrijk zijn. Vandaag zullen we kijken naar een onderhoudsproces dat essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Polo 3? Hiervoor gaan we in een eerste stap bekijken waarom het belangrijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede sectie gaan we kijken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Polo 3 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we onze inhoud beginnen door u in detail uit te leggen wat de taak van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Rol van de remblokken op Volkswagen Polo 3

De remblokken van een motorvoertuig hebben een fundamenteel doel bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Polo 3. Inderdaad, zij zijn degenen die garant staan remprestaties. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo 3. Deze onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een voering die met de tijd en het gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om de beste remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Polo 3 vervangen?

En nu zullen we het u laten zien hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Polo 3 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Als u uw remmen vaak gebruikt, wordt hun levensduur uiteraard verkort. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een motorvoertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er specifieke symptomen die u moeten waarschuwen voor de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bekijk dan onze inhoud op remtrillingen op Volkswagen Polo 3, om de oorzaak van uw probleem te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Polo 6, wat te doen?

Als u een van deze symptomen heeft, denk dan niet twee keer na om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo 3?

We gaan nu verder met de sectie waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Polo 3 vervangen?. Hieronder leggen we uit welke stappen je moet volgen om de remblokken van je auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Polo 3, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw motorvoertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen een platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de perfecte plek zitten voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Polo 3.
 • Vergeet niet om uw wielen volledig op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u zult heel voorzichtig de eerste 100 km moeten rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 8 af?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo 3?

Eindelijk, het laatste deel van onze inhoud over de operatie om de remblokken van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen. Het is gewoon om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, maar over het algemeen Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Als u misschien nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Polo 3 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector