Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

De meeste recente auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, maar er zijn er ook die meer of minder noodzakelijk zijn. In dit artikel gaan we in op een onderhoudshandeling die nodig is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Polo 4? Hiervoor gaan we in een 1e stap ontdekken waarom het noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede sectie gaan we ontdekken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Polo 4 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen ons artikel door u uit te leggen wat de rol van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Rol van de remblokken op Volkswagen Polo 4

De remblokken van een voertuig hebben een fundamentele functie bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Polo 4. Dit zijn inderdaad degenen die garant staan remvermogen. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo 4. Deze auto-onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een coating die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze af en toe te vervangen om de beste remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Polo 4 vervangen?

En nu zullen we het u laten zien hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Polo 4 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat op basis van het gebruik van uw auto (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur zeker afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een voertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er specifieke symptomen die u moeten informeren over de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Trilling van het rempedaal: Als dit uw geval is, maar uw remblokken zijn in goede staat, blader dan door ons artikel over trillingen van de remmen op Volkswagen Polo 4 om de oorzaak van uw probleem te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 6 uitschakelen?

Als u een van deze signalen heeft, denk dan niet twee keer na om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een werkplaats te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo 4?

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest in geïnteresseerd bent, hoe vervang je de remblokken van je Volkswagen Polo 4?. Op de pagina leggen we de eenvoudige stappen uit die u moet volgen om de remblokken van uw auto nauwkeurig te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Polo 4, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw voertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet u 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem uit uw remklauwen haalt, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de nieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de ideale plek zitten voordat u de remklauwen van uw Volkswagen Polo 4 terugplaatst.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen niet op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 4?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo 4?

Eindelijk, het laatste deel van ons artikel over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Polo 4 te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, echter meestal Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. De voordelen van dit type site zijn de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 4, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector