Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Moderne auto’s hebben steeds meer service nodig, aan de andere kant zijn er enkele meer of minder belangrijke. In de inhoud van dit artikel zullen we kijken naar een servicehandeling die van fundamenteel belang is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Polo 5? Hiervoor gaan we in een 1e stap uitzoeken waarom het belangrijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede stap gaan we erachter komen wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Polo 5 . te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Voordat we erachter komen hoe u de remblokken van uw auto vervangt, beginnen we de inhoud van ons artikel met een beschrijving van wat de rol van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Rol van de remblokken op Volkswagen Polo 5

De remblokken van een motorvoertuig hebben een dwingend doel bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Polo 5. In werkelijkheid zijn zij degenen die ervoor zullen zorgen remvermogen. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo 5. Deze auto-onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om een ​​optimale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Polo 5 vervangen?

En nu zullen we het u duidelijk maken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Polo 5 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik van uw auto (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. In werkelijkheid, als u uw remmen regelmatig gebruikt, zal hun levensduur ongetwijfeld worden verkort. Wij zijn van mening dat de remblokken van een motorvoertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Toch zijn er verschillende signalen die u moeten wijzen op slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, lees dan de inhoud van ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Polo 5, om de oorzaak van uw probleem te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Als u een van deze signalen heeft, denk dan niet twee keer na om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo 5?

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest in geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Polo 5 verwisselen?. Onderaan de pagina leggen we de stappen uit die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Volkswagen Polo 5, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw motorvoertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Verwijder de betreffende wielen.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem uit uw remklauwen haalt, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich op de ideale plaats bevinden voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Polo 5.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000km nodig, dus je zult heel voorzichtig de eerste 100 km moeten rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Polo 3, wat nu?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo 5?

Eindelijk, het laatste deel van ons artikel over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Polo 5 te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van je auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook fluctueren, daarentegen in de meeste gevallen Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een monteur of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 5 in de categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector