Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Moderne auto’s hebben altijd meer service nodig, aan de andere kant zijn er meer of minder fundamentele. In dit artikel zullen we ons concentreren op een servicehandeling die essentieel is om uw veiligheid achter het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Polo 6? Om dit te doen, gaan we in een eerste stap bekijken waarom het fundamenteel is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede deel gaan we kijken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Polo 6 . te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we ons artikel beginnen met u uit te leggen wat de rol van de remblokken is, en wanneer ze vervangen moeten worden.

Rol van de remblokken op Volkswagen Polo 6

De remblokken van een motorvoertuig hebben een essentiële functie bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Polo 6. In werkelijkheid zijn zij degenen die ervoor zorgen dat remwerking. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo 6. Deze onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze af en toe te vervangen om maximale remkracht te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Polo 6 vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Polo 6 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. In werkelijkheid, als u uw remmen regelmatig gebruikt, zal hun levensduur uiteraard afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een motorvoertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er specifieke symptomen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, blader dan door ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Polo 6 om de oorzaak van uw probleem te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun toestand te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo 6?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Polo 6 verwisselen?. Hieronder leggen we de te volgen stappen uit om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Polo 6, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw motorvoertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen een platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken moet u dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem uit uw remklauwen haalt, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich in de ideale positie bevinden voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Polo 6.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u moet de eerste 100 km heel voorzichtig rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Polo 8?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo 6?

Tot slot, het laatste deel van ons artikel over de procedure om de remblokken van uw Volkswagen Polo 6 te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal ook de prijs veranderen, aan de andere kant in het algemeen Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector