Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Moderne auto’s hebben altijd meer service nodig, maar er zijn er ook die min of meer noodzakelijk zijn. In de inhoud van dit artikel zullen we kijken naar een servicehandeling die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Sterker nog, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Polo 8? Hiervoor gaan we in een 1e stap uitzoeken waarom het noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede stap gaan we uitzoeken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Polo 8 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Voordat we erachter komen hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we ons document beginnen met u uit te leggen wat de functie van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Volkswagen Polo 8

De remblokken van een auto spelen een cruciale rol bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Polo 8. In feite zijn zij degenen die garant staan remefficiëntie. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo 8. Deze auto-onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze af en toe te vervangen om een ​​optimale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Polo 8 vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Polo 8 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Sterker nog, als je je remmen heel vaak gebruikt, zal hun levensduur ongetwijfeld verkorten. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto in de meeste gevallen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Desalniettemin zijn er verschillende symptomen die u zouden moeten alarmeren over de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, lees dan ons document over remtrillingen op Volkswagen Polo 8 om de oorzaak van uw problemen te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 4

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo 8?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Polo 8 vervangen?. Hieronder zullen we de eenvoudige stappen beschrijven die u moet volgen om de remblokken van uw auto efficiënt te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Volkswagen Polo 8, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw auto wanneer u bestelt op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet u 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen eruit te kunnen halen.
 • Zodra u de klem uit uw remklauwen haalt, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich in de ideale positie bevinden voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Polo 8.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Polo 6?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo 8?

Tot slot, het laatste deel van ons document over de procedure voor het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Polo 8. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, maar meestal Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. De voordelen van dit type site zijn de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector