Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Touran 2 vervangen?

Nieuwere auto’s hebben altijd meer service nodig, aan de andere kant zijn er enkele meer of minder essentiële. Vandaag zullen we ons concentreren op een serviceproces dat nodig is om uw veiligheid achter het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Touran 2? Hiervoor gaan we in een eerste stap uitzoeken waarom het essentieel is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede deel gaan we uitzoeken wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen?, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Touran 2 vervangen?

Voordat we erachter komen hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen de inhoud van ons artikel door u te vertellen wat de functie van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Volkswagen Touran 2

De remblokken van een auto hebben een essentiële functie bij het goede rijgedrag van uw Volkswagen Touran 2. In werkelijkheid zijn zij degenen die ervoor zorgen remwerking. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Touran 2. Deze auto-onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om maximaal te kunnen remmen.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 vervangen?

En nu zullen we het je uitleggen hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 moet vervangen?. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. In werkelijkheid, als u uw remmen regelmatig gebruikt, zal hun levensduur onvermijdelijk worden verkort. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Toch zijn er enkele indicatoren die u moeten wijzen op de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bekijk dan de inhoud van ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Touran 2, om de oorzaak van uw probleem te ontdekken.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 3 opnieuw in te stellen

Als u een van deze signalen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Touran 2?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest geïntrigeerd door bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 vervangen?. Hieronder zullen we de basisstappen beschrijven waaraan u zich moet houden om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken aangepast aan uw Volkswagen Touran 2, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid met uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen eruit te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen verwijdert, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plek zitten voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Touran 2.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken vereisen een inrijperiode van 500 tot 1000 km, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran DIE problemen hebben met stationair draaien

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Touran 2?

Tot slot, het laatste deel van ons artikel over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, aan de andere kant meestal Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set kussens tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 2 in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector