Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Nieuwere auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, aan de andere kant zijn er meer of minder noodzakelijke. In dit artikel zullen we kijken naar een onderhoudshandeling die van fundamenteel belang is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Sterker nog, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Touran 3? Om dit te doen, gaan we in een eerste stap ontdekken waarom het noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede deel gaan we ontdekken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 . te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we onze inhoud beginnen met u uit te leggen wat het doel van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Volkswagen Touran 3

De remblokken van een voertuig hebben een essentiële taak bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Touran 3. In feite zijn zij degenen die ervoor zorgen dat remprestaties. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Touran 3. Deze auto-onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een coating die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om maximaal remvermogen te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 vervangen?

En nu zullen we het je uitleggen hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Sterker nog, als u uw remmen heel vaak gebruikt, zal hun levensduur natuurlijk korter worden. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een voertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er enkele signalen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bekijk dan onze inhoud op remtrillingen op Volkswagen Touran 3, om de oorzaak van uw probleem te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Touran 3?

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een monteur te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Touran 3?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 verwisselen?. Hieronder beschrijven we de eenvoudige stappen om je aan te houden om de remblokken van je auto efficiënt te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Touran 3, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw voertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen een platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken moet u dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plaats zitten voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Touran 3.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000km nodig, dus u zult de eerste 100 km zeer zorgvuldig moeten rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Touran

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Touran 3?

Tot slot, het laatste deel van onze inhoud over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal ook de prijs veranderen, aan de andere kant over het algemeen Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set kussens tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector