Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Nieuwere auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, maar er zijn er ook die meer of minder noodzakelijk zijn. Vandaag kijken we naar een onderhoudshandeling die nodig is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Touran? Om dit te doen, gaan we in een eerste stap kijken waarom het absoluut noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede sectie gaan we kijken wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Touran te verwisselen?, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, beginnen we onze inhoudspagina met een gedetailleerde beschrijving van het doel van de remblokken en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Volkswagen Touran

De remblokken van een motorvoertuig hebben een fundamentele taak bij het goed rijden van uw Volkswagen Touran. Inderdaad, zij zijn degenen die zullen garanderen remwerking. Ze zijn een vorm van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Touran. Deze onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze af en toe te vervangen om een ​​ideale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Touran vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Touran moet vervangen?. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur ongetwijfeld worden verkort. Wij zijn van mening dat de remblokken van een motorvoertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Er zijn echter specifieke signalen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, lees dan onze inhoudspagina over remtrillingen op Volkswagen Touran, om de oorzaak van uw problemen te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Als u een van deze signalen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een servicepunt te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Touran?

We gaan nu verder met de sectie waar u het meest enthousiast over bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Touran verwisselen?. Hieronder zullen we de stappen uitleggen die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Volkswagen Touran, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw motorvoertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u eraan denken om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te hevelen om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen moet je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen eruit te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de nieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de perfecte plek zitten voordat u de remklauwen van uw Volkswagen Touran opnieuw monteert.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen niet op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken vereisen een inrijperiode van 500 tot 1000 km, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 2 uitschakelen?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Touran?

Eindelijk, laatste deel van onze inhoudspagina over de operatie om de remblokken van uw Volkswagen Touran te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs in de meeste gevallen ook variëren het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. De voordelen van dit type site zijn de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector