Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

De meeste recente auto’s hebben altijd meer onderhoud nodig, toch zijn er enkele meer of minder belangrijke. In de inhoud van dit artikel zullen we ons concentreren op een onderhoudsactie die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Transporter 4? Om dit te doen, gaan we in een 1e stap uitzoeken waarom het belangrijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede stap gaan we uitzoeken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 4 . te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Voordat we erachter komen hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen de inhoud van ons artikel door u te vertellen wat de functie van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Volkswagen Transporter 4

De remblokken van een auto spelen een cruciale rol bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Transporter 4. In werkelijkheid zijn zij degenen die ervoor zorgen dat remvermogen. Ze zijn een vorm van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Transporter 4. Deze auto-onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om maximaal te kunnen remmen.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Transporter 4 vervangen?

En nu zullen we het je uitleggen hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Transporter 4 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat op basis van het gebruik van uw auto (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. In werkelijkheid, als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur natuurlijk worden verkort. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto in de meeste gevallen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er enkele symptomen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, blader dan door onze artikelinhoud over remtrillingen op Volkswagen Transporter 4, om de oorzaak van uw probleem te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Transporter?

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om de staat van uw remblokken zelf te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 4?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gefocust bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Transporter 4 verwisselen?. Hieronder beschrijven we de eenvoudige stappen die u moet volgen om de remblokken van uw auto goed te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Transporter 4, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Verwijder de betreffende wielen.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen een platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te verwisselen en zo de remklauwen eraf te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen verwijdert, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de perfecte plek zitten voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Transporter 4.
 • Vergeet niet om uw wielen volledig op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Transporter 4?

Eindelijk, het laatste deel van ons artikel over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 4 te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, maar meestal Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. De voordelen van dit type site zijn de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector