Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Moderne auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, aan de andere kant zijn er meer of minder belangrijke. Vandaag zullen we kijken naar een onderhoudsactie die essentieel is om uw veiligheid achter het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Transporter 5? Hiervoor gaan we in een eerste stap kijken waarom het belangrijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede stap gaan we kijken wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 5 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen onze inhoud door u uit te leggen wat de rol van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Functie van de remblokken op Volkswagen Transporter 5

De remblokken van een auto spelen een essentiële rol bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Transporter 5. Zij zijn namelijk degenen die garant staan remprestaties. Ze zijn een vorm van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Transporter 5. Deze auto-onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om de ideale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Transporter 5 vervangen?

En nu zullen we het u duidelijk maken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Transporter 5 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen regelmatig gebruikt, zal hun levensduur zeker worden verlaagd. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto in de meeste gevallen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Er zijn echter specifieke signalen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, blader dan door onze inhoud over remtrillingen op Volkswagen Transporter 5 om de oorzaak van uw probleem te ontdekken.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Servicelampje Volkswagen Transporter 5 . uitschakelen

Als u een van deze symptomen heeft, denk dan niet twee keer na om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun toestand te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 5?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe vervang je de remblokken van je Volkswagen Transporter 5?. Hieronder leggen we de eenvoudige stappen uit die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken aangepast aan uw Volkswagen Transporter 5, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid met uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u eraan denken om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te wrikken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich in de ideale positie bevinden voordat u de remklauwen opnieuw monteert op uw Volkswagen Transporter 5.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u zult heel voorzichtig de eerste 100 km moeten rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Transporter 4

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Transporter 5?

Tot slot, het laatste deel van onze inhoud over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs meestal ook veranderen. het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector