Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

De meeste recente auto’s hebben meer en meer onderhoud nodig, aan de andere kant zijn er enkele meer of minder cruciale. In dit artikel gaan we in op een onderhoudshandeling die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Sterker nog, we gaan het je demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Transporter 6? Om dit te doen, gaan we in een 1e stap uitzoeken waarom het cruciaal is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede deel gaan we uitzoeken wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 6 . te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Voordat we erachter komen hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen ons artikel door u uit te leggen wat de rol van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Rol van de remblokken op Volkswagen Transporter 6

De remblokken van een motorvoertuig hebben een cruciale functie bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Transporter 6. In feite zijn zij degenen die garant staan remefficiëntie. Ze zijn een vorm van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Transporter 6. Deze onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een voering die met de tijd en het gebruik zal slijten, vandaar de interesse om ze regelmatig te vervangen om het beste remvermogen te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Transporter 6 vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Transporter 6 . moet vervangen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Als u uw remmen heel vaak gebruikt, wordt hun levensduur natuurlijk verkort. Wij zijn van mening dat de remblokken van een motorvoertuig over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er bepaalde symptomen die u zouden moeten alarmeren over de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bekijk dan ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Transporter 6, om de oorzaak van uw probleem te ontdekken.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Transporter

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een werkplaats te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 6?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe vervang je de remblokken van je Volkswagen Transporter 6?. Hieronder zullen we de stappen beschrijven die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Transporter 6, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw motorvoertuig bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te hevelen om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven om te verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen verwijdert, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de nieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plaats zitten voordat u de remklauwen op uw Volkswagen Transporter 6 terugplaatst.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus je zult heel voorzichtig de eerste 100 km moeten rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 5 ?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Transporter 6?

Tot slot het laatste deel van ons artikel over de operatie om de remblokken van uw Volkswagen Transporter 6 te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs in de meeste gevallen ook variëren. Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector