Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Moderne auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, maar er zijn er ook meer of minder. In de inhoud van dit artikel zullen we ons concentreren op een serviceproces dat nodig is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Inderdaad, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Transporter? Hiervoor gaan we in een eerste stap kijken waarom het noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede stap gaan we zien wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Transporter te verwisselen?, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we de inhoud van ons artikel beginnen door u te beschrijven wat het doel van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Volkswagen Transporter

De remblokken van een auto hebben een essentiële functie bij het goed besturen van uw Volkswagen Transporter. Inderdaad, zij zijn degenen die zullen verzekeren: remefficiëntie. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Transporter. Deze onderdelen zijn slijtdelen en bestaan ​​uit een coating die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze af en toe te vervangen om optimaal remmen te behouden.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Transporter vervangen?

En nu zullen we het u laten zien hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Transporter moet vervangen?. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld in de stad of op de snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen heel vaak gebruikt, zal hun levensduur ongetwijfeld afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Niettemin zijn er bepaalde symptomen die u zouden moeten wijzen op de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, bekijk dan de inhoud van ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Transporter om de oorzaak van uw probleem te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om zelf de staat van uw remblokken te controleren, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een servicepunt te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Transporter?

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest in geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Transporter verwisselen?. Onderaan de pagina zullen we de stappen beschrijven die u moet volgen om de remblokken van uw auto efficiënt te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Volkswagen Transporter, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet je 2 schroeven verwijderen om de remblokken van je auto te verwisselen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem uit uw remklauwen haalt, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de nieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze zich in de ideale positie bevinden voordat u de remklauwen op uw Volkswagen Transporter terugplaatst.
 • Vergeet niet om uw wielen volledig op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus u moet de eerste 100 km heel voorzichtig rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 4?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Transporter?

Tot slot, het laatste deel van ons artikel over de procedure om de remblokken van uw Volkswagen Transporter te verwisselen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook variëren, maar over het algemeen het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector