Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

Uw Volkswagen Passat 7 start niet meer? Heb je van alles geanalyseerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is heel goed mogelijk, eigenlijk is er sprake van als uw voertuig niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 7 uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben dit artikel gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Passat 7 en vervolgens de verschillende methoden om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbreker werkt op Volkswagen Passat 7

Voordat we de verschillende alternatieven beschrijven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte introductie om de bedoeling en functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Passat 7 te demonstreren. Dit elektronische element verscheen 30 jaar geleden en heeft tot doel diefstal van uw Volkswagen Passat 7 te voorkomen. dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Passat 7 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, waarmee u kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 7 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

De eerste methode, uw sleutel laat uw Volkswagen Passat 7 niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 7 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u deze techniek proberen om hem te starten en naar een garage te brengen die u niet kunt controleren voer een minder belangrijke procedure uit om de normale start van uw auto te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Passat 7 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Om dit te doen, zet u het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal de procedure totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Passat 7 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks een batterijwissel verschillende pogingen om de startblokkeringscode op uw Volkswagen Passat 7 in te voeren nog steeds niet willen starten, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Passat 7 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet verzwakt zijn of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Passat 7 sleutel kan repareren. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een duplicaat of uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 7 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlampen op Volkswagen Passat aan?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 7 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Passat 7 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 7 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven de techniek nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector