Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat 8 uitschakelen?

Uw Volkswagen Passat 8 wil niet starten? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is eigenlijk mogelijk, sterker nog dat het de vraag is of uw auto niet meer wil starten of zonder reden afslaat bij het starten. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 8 uitschakelen? U bent op het goede artikel, we hebben dit artikel geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Passat 8 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Passat 8

Voordat we de verschillende beschikbare alternatieven uitleggen, volgt hier een korte introductie om u het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Passat 8 te laten zien. Dit elektronische element verscheen 30 jaar geleden en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Passat 8 te voorkomen. , dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Passat 8 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, dat je ermee kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 8 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel stelt uw Volkswagen Passat 8 niet meer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 8 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u dit proces proberen om het te starten en naar een garage te brengen om te verifiëren dat u het kunt voer geen minder belangrijke procedure uit om de normale start van uw voertuig te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw voertuig een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Passat 8 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te bevestigen en verder te gaan, herhaal de procedure totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Passat 8 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks een batterijwissel verschillende pogingen om de startblokkeringscode op uw Volkswagen Passat 8 in te voeren nog steeds niet willen starten, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Passat 8 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet beschadigd zijn of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Passat 8 sleutel kan repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 8 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe foutcode op Volkswagen Passat 8 lezen?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Passat 8 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Passat 8 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Volkswagen Passat 8 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige internetpagina’s geven het proces nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector