Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat uitschakelen?

Uw Volkswagen Passat wil niet starten? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is redelijk aannemelijk, eigenlijk is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of zonder reden afslaat bij het starten. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Passat uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Passat en vervolgens de verschillende methoden om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Passat

Voordat we ingaan op de verschillende alternatieven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om u de rol en werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Passat te laten zien. Dit elektronische onderdeel verscheen 30 jaar geleden en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Passat te voorkomen. Werkelijk, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, gaat uw Volkswagen Passat elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Volkswagen Passat te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel laat uw Volkswagen Passat niet meer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Passat uitschakelen , maar allereerst moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen om te controleren dat u geen a kunt uitvoeren minder belangrijke procedure om de normale start van uw voertuig te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw voertuig een reservesleutel moeten hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Volkswagen Passat zou moeten starten), maar als u die niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw voertuig nog steeds starten door het handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te valideren en verder te gaan, herhaalt u de procedure totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Passat moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Volkswagen Passat vervangen?

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het verwisselen van de batterij, verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Volkswagen Passat in te voeren, nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u toch het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Passat wilt omzeilen. Eigenlijk, jouw de transponder moet verzwakt zijn of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer wie kan uw Volkswagen Passat-sleutel repareren. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Passat hoeft te verwijderen.

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Passat te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Passat is veel kwetsbaarder voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het erkent dat de startonderbreker op uw Volkswagen Passat is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven nog steeds de techniek, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Passat 8 te repareren?

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector