Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Uw Volkswagen Polo 3 wil niet starten? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En u denkt dat het probleem afkomstig is van uw startonderbreker? Het is best aannemelijk, namelijk dat het de vraag is of je auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 3 uitschakelen? U bent op het goede artikel, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen in verband met dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Polo 3 en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Polo 3

Voordat we de verschillende oplossingen beschrijven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om het doel en de werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Polo 3 te beschrijven. Dit elektronische onderdeel verscheen 30 jaar geleden en heeft tot doel diefstal van uw Volkswagen Polo 3 te voorkomen. dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Polo 3 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, waarmee u kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

De verschillende alternatieven om de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 3 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel laat uw Volkswagen Polo 3 niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 3 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u dit proces proberen om het te starten en naar een monteur te brengen om te controleren dat u het kunt voer geen minder belangrijke procedure uit om de normale start van uw auto te herstellen. Inderdaad, bij uw auto zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Polo 3 zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Om dit te doen, zet u het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel indrukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal de procedure totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Polo 3 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks een batterijwissel meerdere pogingen om de startonderbrekercode in te voeren op uw Volkswagen Polo 3 nog steeds niet willen starten, is het vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Polo 3 nog steeds wilt omzeilen. Inderdaad, uw de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem te verhelpen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw dealer die uw Volkswagen Polo 3 sleutel kan repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je dealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 3 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Polo 3 afstellen?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 3 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Polo 3 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 3 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven nog steeds de methodiek, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector