Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 4 uitschakelen?

Uw Volkswagen Polo 4 wil niet starten? Heb je alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat de problemen voortkomen uit je startonderbreker? Het is heel goed mogelijk, sterker nog, het is de vraag of uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 4 uitschakelen? U bent op het goede artikel, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Polo 4 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Polo 4

Voordat we ingaan op de verschillende keuzes die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte introductie om de rol en werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Polo 4 te demonstreren. Dit elektronische element verscheen 30 jaar geleden en streeft ernaar diefstal van uw Volkswagen Polo 4 te voorkomen. , dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Polo 4 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, dat het u in staat zal stellen te beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit systeem.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 4 veranderen?

De verschillende alternatieven om de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 4 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel stelt uw Volkswagen Polo 4 niet meer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 4 deactiveren, maar eerst en vooral moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen om te verifiëren dat u dit niet kunt een minder ingrijpende operatie uitvoeren om de normale start van uw auto terug te brengen. In feite zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Polo 4 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te bevestigen en door te gaan, herhaal de handeling totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hierdoor zou uw Volkswagen Polo 4 moeten starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het verwisselen van de batterij verschillende pogingen om de startblokkeringscode in te voeren op uw Volkswagen Polo 4 nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Polo 4 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet gewond zijn geraakt of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Polo 4 sleutel kan repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 4 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 6 ?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien overweegt om de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 4 te omzeilen, wordt dit om de een of andere reden helemaal niet aangeraden. Eerst uw Volkswagen Polo 4 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. In feite, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het bevestigt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 4 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige internetpagina’s geven de techniek nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Polo 4, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector