Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 5 uitschakelen?

Uw Volkswagen Polo 5 start niet meer? Heb je alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat de problemen van je startonderbreker komen? Het is inderdaad mogelijk, inderdaad dat het de vraag is of uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 5 uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Polo 5 en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Polo 5

Voordat we de verschillende keuzes die voor u beschikbaar zijn uitleggen, volgt hier een korte introductie om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Polo 5 te demonstreren. Dit elektronische onderdeel is 30 jaar geleden uitgevonden en heeft tot doel diefstal van uw Volkswagen Polo 5 te voorkomen. feit, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Polo 5 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is inderdaad degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 5 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste methode, uw sleutel stelt uw Volkswagen Polo 5 niet langer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 5 uitschakelen, maar allereerst moet u deze methode proberen om hem te starten en naar een monteur te brengen om te verifiëren dat u dit niet kunt voer een minder ingrijpende operatie uit om de normale start van uw auto terug te brengen. In feite zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Polo 5 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal de handeling totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Polo 5 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks een batterijwissel verschillende pogingen om de startblokkeringscode op uw Volkswagen Polo 5 in te voeren nog steeds niet willen starten, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 5 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Polo 5 sleutel kan herstellen. Op basis van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 5 hoeft te verwijderen.

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 5 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Polo 5 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. In feite, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als blijkt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 5 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven de techniek nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Volkswagen Polo, wat te doen?

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo 5 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector