Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 6 uitschakelen?

Uw Volkswagen Polo 6 wil niet starten? Alles geanalyseerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem afkomstig is van je startonderbreker? Het is eigenlijk heel goed mogelijk, eigenlijk is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 6 uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Polo 6 en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Polo 6

Voordat we ingaan op de verschillende alternatieven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Polo 6 uit te leggen. Dit elektronische onderdeel verscheen 30 jaar geleden en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Polo 6 te voorkomen. dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Polo 6 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

De verschillende alternatieven om de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 6 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel stelt uw Volkswagen Polo 6 niet meer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 6 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u deze methode proberen om hem te starten en naar een garage te brengen, onderzoek dat u kunt voer geen minder belangrijk proces uit om de normale start van uw auto te herstellen. Eigenlijk zou je bij je auto een reservesleutel moeten hebben (die je moet proberen en waarmee je Volkswagen Polo 6 moet starten), maar als je die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en verder te gaan, herhaal het proces totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Polo 6 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe bevestig ik een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Polo?

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het wisselen van de batterij verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Volkswagen Polo 6 in te voeren nog steeds niet werken, is het vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Polo 6 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet gewond zijn geraakt of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw dealer die uw Volkswagen Polo 6 sleutel kan repareren. Op basis van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een kopie hebt van je “codekaart” en ongeveer 350 euro bij je dealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 6 hoeft te verwijderen.

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel je misschien denkt om de startonderbreker van je Volkswagen Polo 6 te omzeilen, is dit om verschillende redenen helemaal niet aan te raden. Eerst uw Volkswagen Polo 6 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij merkt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 6 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven de techniek nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 4

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector