Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 8 uitschakelen?

Uw Volkswagen Polo 8 wil niet starten? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem van je startonderbreker komt? Het is redelijkerwijs mogelijk, eigenlijk is er sprake van als uw voertuig zonder reden niet meer wil starten of afslaat bij het starten. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 8 uitschakelen? U bent op het goede artikel, we hebben dit bericht geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Polo 8 en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Polo 8

Voordat we ingaan op de verschillende alternatieven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Polo 8 te demonstreren. Dit elektronische onderdeel verscheen 30 jaar geleden en streeft ernaar diefstal van uw Volkswagen Polo 8 te voorkomen. dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Polo 8 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, waarmee u kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit systeem.

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 8 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste proces, uw sleutel laat uw Volkswagen Polo 8 niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 8 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u deze methode proberen om hem te starten en naar een garage te brengen om te verifiëren dat u dit niet kunt voer een minder ingrijpende handeling uit om de normale start van uw auto te herstellen. Inderdaad, bij uw auto zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Polo 8 zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Om dit te doen, zet u het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel indrukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal de handeling totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Polo 8 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het wisselen van de batterij verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Volkswagen Polo 8 in te voeren nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Polo 8 nog steeds wilt omzeilen. Inderdaad, uw de transponder moet verzwakt zijn of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Polo 8 sleutel kan herstellen. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 8 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo, wat kan ik doen?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Volkswagen Polo 8 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Polo 8 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij merkt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Polo 8 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige internetpagina’s geven de techniek nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector