Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 2 uitschakelen?

Uw Volkswagen Touran 2 wil niet starten? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem afkomstig is van je startonderbreker? Het is zeker aannemelijk, eigenlijk is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of stilstaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 2 uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen in verband met dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Touran 2 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Touran 2

Voordat we de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn uitleggen, volgt hier een korte introductie om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Touran 2 te demonstreren. Dit elektronische element is 30 jaar geleden uitgevonden en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Touran 2 te voorkomen. , dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Touran 2 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit systeem werken.

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 2 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel stelt uw Volkswagen Touran 2 niet langer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 2 deactiveren, maar probeer eerst deze methode om hem te starten en breng hem naar een garagecontrole die u niet kunt voer een minder belangrijke procedure uit om de normale start van uw auto te herstellen. Inderdaad, bij uw auto zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Touran 2 zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel indrukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en verder te gaan, herhaal de procedure totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Touran 2 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Touran 2 ?

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als ondanks het wisselen van de batterij verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Volkswagen Touran 2 in te voeren, nog steeds niet willen starten, is het hoogstwaarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringsapparaat van uw Volkswagen Touran 2 nog steeds wilt omzeilen. Inderdaad, uw de transponder moet gewond zijn geraakt of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Touran 2 sleutel kan repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een duplicaat of uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 2 hoeft te verwijderen.

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 2 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Touran 2 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om het te starten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 2 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven het proces nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touran?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector