Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 3 uitschakelen?

Uw Volkswagen Touran 3 wil niet starten? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat de storing te wijten is aan je startonderbreker? Het is heel goed mogelijk dat er zelfs sprake is van het feit dat uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 3 uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Touran 3 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Touran 3

Voordat we de verschillende beschikbare alternatieven uitleggen, volgt hier een korte introductie om u het doel en de functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Touran 3 te laten zien. Dit elektronische onderdeel kwam 30 jaar geleden uit en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Touran 3 te voorkomen. Werkelijk, dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Touran 3 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touran 3 ?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 3 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel laat uw Volkswagen Touran 3 niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 3 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen om te verifiëren dat u dit kunt geen minder belangrijke operatie uitvoeren om de normale start van uw voertuig te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw voertuig een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Touran 3 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw voertuig nog steeds starten door het handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en verder te gaan, herhaal de bewerking totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Touran 3 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks een batterijwissel verschillende pogingen om de startblokkeringscode in te voeren op uw Volkswagen Touran 3 nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 3 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet beschadigd zijn of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Volkswagen Touran 3 sleutel kan herstellen. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 3 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Touran vervangen?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien overweegt om de startonderbreker van uw Volkswagen Touran 3 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Touran 3 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Volkswagen Touran 3 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven de techniek nog wel, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector