Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 4 uitschakelen?

Uw Volkswagen Transporter 4 wil niet starten? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is eigenlijk heel aannemelijk, eigenlijk is het de vraag of je auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder opgaaf van redenen. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 4 uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met betrekking tot dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Transporter 4 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Transporter 4

Voordat we de verschillende keuzes die voor u beschikbaar zijn uitleggen, volgt hier een korte introductie om het doel en de werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Transporter 4 te beschrijven. Dit elektronische element kwam 30 jaar geleden uit en heeft tot doel diefstal van uw Volkswagen Transporter 4 te voorkomen. , dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Transporter 4 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox verwacht. Het is pas op dit moment, waarmee u kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit systeem.

De verschillende alternatieven om de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 4 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste methode, uw sleutel laat uw Volkswagen Transporter 4 niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 4 uitschakelen, maar eerst en vooral moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen om te onderzoeken dat u kunt voer geen minder belangrijke handeling uit om de normale start van uw voertuig te herstellen. Eigenlijk zou u bij uw voertuig een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Transporter 4 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te bevestigen en door te gaan, herhaal de handeling totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Transporter 4 moeten kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw autodealer

Als, ondanks het vervangen van de batterij, meerdere pogingen om de startblokkeringscode in te voeren op uw Volkswagen Transporter 4 nog steeds niet werken, is het hoogstwaarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Transporter 4 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet verzwakt zijn of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer wie kan uw Volkswagen Transporter 4 sleutel repareren. Bepaald door naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 4 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 4?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 4 te omzeilen, wordt dit om de een of andere reden helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Volkswagen Transporter 4 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om het te starten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als blijkt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 4 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven nog steeds de methode, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Transporter 4, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector