Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 5 uitschakelen?

Uw Volkswagen Transporter 5 start niet meer? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is namelijk mogelijk, inderdaad, dat er sprake is als uw auto niet meer wil starten of afslaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 5 uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit element op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Transporter 5 en vervolgens de verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Transporter 5

Voordat we de verschillende oplossingen beschrijven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om de rol en werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Transporter 5 te beschrijven. Dit elektronische element kwam 30 jaar geleden uit en streeft ernaar diefstal van uw Volkswagen Transporter 5 te voorkomen. feit, dankzij een transponder en een antenne (spoel) geïntegreerd in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos geïntegreerd in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Transporter 5 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is inderdaad degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, dat u hierdoor uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) werkt dit apparaat.

De verschillende oplossingen om de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 5 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel staat uw Volkswagen Transporter 5 niet langer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 5 deactiveren, maar probeer eerst deze methode om hem te starten en breng hem naar een garagecontrole die u niet kunt voer een minder belangrijk proces uit om de normale start van uw auto te herstellen. In feite zou u bij uw auto een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Transporter 5 zou moeten starten), maar als u die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel indrukken (bijvoorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal het proces totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hierdoor zou uw Volkswagen Transporter 5 moeten starten zonder dat u de startonderbreker hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks het vervangen van de batterij verschillende pogingen om de startblokkeringscode in te voeren op uw Volkswagen Transporter 5 nog steeds niet werken, is het vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Transporter 5 toch wilt omzeilen de transponder moet zijn aangetast of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer wie kan uw Volkswagen Transporter 5 sleutel repareren. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je autodealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 5 hoeft te verwijderen.

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien overweegt om de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 5 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aangeraden. Eerst uw Volkswagen Transporter 5 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. In feite, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als blijkt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 5 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven het proces nog wel, we hebben de keuze gemaakt om het niet openbaar te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 4 updaten?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector