Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 6 uitschakelen?

Uw Volkswagen Transporter 6 start niet meer? Heb je van alles getest? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem voortkomt uit je startonderbreker? Het is eigenlijk aannemelijk, eigenlijk is het de vraag of je auto niet meer wil starten of stilstaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 6 uitschakelen? U bevindt zich op de goede website, we hebben dit bericht geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker werkt op uw Volkswagen Transporter 6 en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Transporter 6

Voordat we de verschillende oplossingen beschrijven die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte introductie om het doel en de werking van de startonderbreker in uw Volkswagen Transporter 6 uit te leggen. Dit elektronische onderdeel is 30 jaar geleden uitgevonden en heeft tot doel diefstal van uw Volkswagen Transporter 6 te voorkomen. , dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Transporter 6 zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, wordt gecontroleerd of de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is eigenlijk degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, dat het u in staat zal stellen te beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Transporter?

De verschillende alternatieven om de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 6 . te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel stelt uw Volkswagen Transporter 6 niet langer in staat om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 6 deactiveren, maar eerst en vooral moet u deze methode proberen om hem te starten en naar een monteur te brengen om te verifiëren dat u dit niet kunt voer een minder belangrijk proces uit om de normale start van uw auto terug te brengen. Eigenlijk zou je bij je auto een reservesleutel moeten hebben (die je moet proberen en waarmee je Volkswagen Transporter 6 moet starten), maar als je die niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het omvat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Om dit te doen, zet u het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te valideren en door te gaan, herhaal het proces totdat u de volledige code hebt ingevoerd. Hierdoor zou uw Volkswagen Transporter 6 moeten kunnen starten zonder dat u de startonderbreker hoeft te verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks het wisselen van de batterij, verschillende pogingen om de startonderbrekercode op uw Volkswagen Transporter 6 in te voeren nog steeds niet werken, is het hoogstwaarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u het startblokkeringssysteem van uw Volkswagen Transporter 6 nog steeds wilt omzeilen de transponder moet gewond zijn geraakt of van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem te verhelpen, enige oplossing, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw dealer die uw Volkswagen Transporter 6 sleutel kan herstellen. Afhankelijk van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een kopie hebt van je “codekaart” en ongeveer 350 euro bij je dealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 6 hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u zich misschien aangetrokken voelt om de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter 6 te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet geadviseerd. Eerst uw Volkswagen Transporter 6 zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het bevestigt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter 6 is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige sites geven het proces nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen zou kunnen helpen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector