Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter uitschakelen?

Uw Volkswagen Transporter start niet meer? Heb je van alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem afkomstig is van je startonderbreker? Het is eigenlijk mogelijk, in feite is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of afslaan bij het starten zonder opgaaf van redenen. U wilt de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter uitschakelen? U bent op het goede artikel, we hebben dit bericht geschreven om u te helpen duidelijker te zien en uw zorgen met betrekking tot dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter werkt en vervolgens de verschillende methoden om deze uit te schakelen.

Hoe uw startonderbrekingssysteem werkt op Volkswagen Transporter

Voordat we ingaan op de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn, volgt hier een korte inleiding om de rol en functies van de startonderbreker in uw Volkswagen Transporter uit te leggen. Dit elektronische onderdeel is 30 jaar geleden uitgevonden en is bedoeld om diefstal van uw Volkswagen Transporter te voorkomen. Inderdaad, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Volkswagen Transporter zal gaan elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die door uw immobilisatiebox wordt gevraagd. Het is pas op dit moment, dat je ermee kunt beginnen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit toestel werken.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Transporter, wat te doen?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste procedure, uw sleutel laat uw Volkswagen Transporter niet langer starten, u wilt de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter deactiveren, maar eerst en vooral moet u deze methode proberen om hem te starten en naar een monteur te brengen om te controleren dat u geen minder belangrijk proces om de normale start van uw voertuig te herstellen. Inderdaad, bij uw voertuig zou u een reservesleutel moeten hebben (die u moet proberen en die uw Volkswagen Transporter zou moeten starten), maar als u deze niet hebt je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw auto nog steeds starten door deze handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere keren snel drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens anderhalve seconde stoppen om het cijfer te bevestigen en door te gaan, herhaal het proces totdat u de hele code hebt ingevoerd. Hiermee zou u uw Volkswagen Transporter moeten kunnen starten zonder dat u de startonderbreker hoeft te verwijderen.

Bevestig uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als ondanks het vervangen van de batterij, meerdere pogingen om de startblokkeringscode in te voeren op uw Volkswagen Transporter nog steeds niet werken, is het waarschijnlijk uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter toch wilt omzeilen. Inderdaad, jouw de transponder moet beschadigd zijn of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem op te lossen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw dealer die uw Volkswagen Transporter sleutel kan herstellen. Op basis van naar wie je gaat de reparatie kost je ongeveer 100 euro als je nog een duplicaat hebt of je «codekaart» en ongeveer 350 euro bij je dealer als je geen ondersteuning hebt en u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Transporter 5 ?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Volkswagen Transporter te omzeilen, wordt dit om vele redenen helemaal niet aangeraden. Eerst uw Volkswagen Transporter zou veel kwetsbaarder zijn voor diefstalpogingen. Inderdaad, zonder een startonderbrekerbox kan het simpelweg doen van “de draden” voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Bovendien, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als het bevestigt dat de startonderbreker op uw Volkswagen Transporter is verwijderd, overbrugd of gedeactiveerd. Dit als je het toch wilt doen, sommige websites online geven de methode nog steeds, we hebben de keuze gemaakt om het niet bekend te maken, omdat het mensen met slechte bedoelingen ten goede zou kunnen komen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector