Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Ongeacht voor uw eigen veiligheid, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, is het erg belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn lampen slijtdelen die voorspelbaar zullen doorbranden naarmate de tijd verstrijkt en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. U bent waarschijnlijk op de website omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 4 . te vervangen, hebben we dit document gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Transporter 4 en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken ik of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 4 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingscomponenten van uw Volkswagen Transporter 4 te controleren. Sterker nog, u hebt vaak haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en deze meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom relevant om de tijd te nemen om soms de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 4, maar dat je het niet hebt ontdekt. Hier zijn de twee eenvoudige manieren om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 4, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit geeft aan dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en uit te zoeken welke is uitgebrand door een visuele verificatie zoals bij de eerste eerder genoemde methode.
Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter 5 ?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te lezen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Transporter 4

Laten we nu naar het meest essentiële deel van dit document gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Transporter 4 vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Transporter 4. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleegt u ons specifieke document. Desalniettemin zijn hier de details van de acties waaraan u zich moet houden om deze actie efficiënt uit te voeren, afhankelijk van de oplossing die u wenst te gebruiken.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 4 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Transporter 4 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp voor werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 4 via de wielkast:

  Deze methode is met name praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers aan de voorzijde van uw auto:

  • Til uw auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waarop u wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto door dezelfde eenvoudige stappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Transporter 4 door de bumper:

  In sommige jaren of afwerkingen is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper te passeren, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet uw Volkswagen Transporter 4 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Transporter 4 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector