Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is absoluut noodzakelijk om er zeker van te zijn dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na een tijdje ongetwijfeld zullen doorbranden en dus vervangen moeten worden. Je bent vrijwel zeker op de website omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5 . te vervangen, we hebben deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit te doen zonder iemand in te huren en niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap zullen we onderzoeken hoe u een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5 kunt controleren en in een tweede stap, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 5 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidsuitrustingen van uw Volkswagen Transporter 5 te controleren. In werkelijkheid heeft u vaak haast en hebt u de neiging om in uw motorvoertuig te stappen, uw reis te maken en het meteen naar beneden zonder de tijd te nemen om een ​​onverwachte check-up te doen. Het is daarom van fundamenteel belang om de tijd te nemen om in sommige gevallen de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5, maar dat je het niet besefte. Hier zijn de twee eenvoudige manieren om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 5, zult u herkennen dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit geeft aan dat u dat wel moet vervang de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en uit te zoeken welke is doorgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste eerder genoemde methode.
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren om u te helpen bij het uitvoeren van deze vervanging.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Transporter 5

Laten we nu naar de belangrijkste stap van deze inhoud gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 5 vervangen? Houd er rekening mee dat deze bediening ongecompliceerd is, u moet toegang hebben vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast of via uw bumper tot uw koplampunit, open en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Transporter 5. Zie onze specifieke inhoud als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Hier zijn echter de details van de richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de methode die u wilt gebruiken.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Transporter 5 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp voor werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 5 via de wielkast:

  Deze methode is vooral waardevol wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer op uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 5 via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, op basis van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet uw Volkswagen Transporter 5 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok weg en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Transporter 5 volgens de stappen in de eerder getoonde onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector