Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6 . te vervangen, hebben we de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste deel zullen we de controle van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6 onderzoeken en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van je Volkswagen Transporter 6 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u in uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle beveiligingsfuncties van uw Volkswagen Transporter 6 te controleren. In feite heeft u waarschijnlijk haast en hebt u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem neer te leggen onmiddellijk zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom relevant om in sommige gevallen de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6, maar dat je er niets van hebt gemerkt. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u waarschuwt voor een Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 6, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te controleren welke is doorgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste eerder genoemde techniek.
Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Transporter 4?

Mogelijk moet u een extra lamp vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudelijke artikelen te lezen om u te helpen bij het uitvoeren van deze vervanging.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Transporter 6

Laten we nu naar het hoofdgedeelte van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 6 vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Transporter 6. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleegt u onze speciale artikelinhoud. Desalniettemin zijn hier de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de methode die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang het voorste knipperlicht van uw Volkswagen Transporter 6 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparant lampje is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp voor werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 6 via de wielkast:

  Deze aanpak is met name waardevol als u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers aan de voorzijde van uw auto:

  • Til uw auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waarop u wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 6 via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen is, afhankelijk van de opties, de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet uw Volkswagen Transporter 6 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 6 volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Transporter 4 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector