Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, u moet er zeker van zijn dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. In feite zijn lampen slijtdelen die na verloop van tijd natuurlijk doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. U bent waarschijnlijk op deze website omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter te vervangen, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen het zelf te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Transporter te controleren. In feite heeft u vaak haast en heeft u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom belangrijk om in sommige gevallen de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter, maar dat je het niet besefte. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite is er een geluidssignaal op elke auto dat u een a signaleert Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Transporter, zult u herkennen dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit geeft aan dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en te verifiëren welke is doorgebrand door een visuele verificatie zoals bij het eerste proces dat eerder is getoond.
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Transporter, wat te doen?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Transporter

Laten we nu naar het belangrijkste gedeelte van deze inhoudspagina gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter vervangen? U dient zich ervan bewust te zijn dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast of via uw bumper naar uw koplampunit gaan, deze openen en vervang de doorgebrande voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Transporter. Zie onze speciale inhoudspagina als het een lampje op uw achterste richtingaanwijzer is. Hier zijn echter de details van de stappen die u moet volgen om deze handeling efficiënt uit te voeren volgens de methode die u wilt gebruiken.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Transporter door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter via de wielkast:

  Deze tactiek is vooral praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzers van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de richtingaanwijzerlamp van je auto volgens dezelfde richtlijnen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Transporter door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig hebt om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan. Er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet uw Volkswagen Transporter op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Transporter volgens de stappen in de eerder beschreven onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector