Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn lampen slijtdelen die in de toekomst zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. U bent waarschijnlijk op de website omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe de lamp van een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3 . te vervangen, we hebben de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen het allemaal alleen te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3 en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran 3 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingscomponenten van uw Volkswagen Touran 3 te controleren. Sterker nog, u hebt meestal haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en het meteen naar beneden zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige controle uit te voeren. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige technieken om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. In feite is er een geluidssignaal op elke auto dat u een a signaleert Voorste richtingaanwijzer lamp doorgebrand op uw Volkswagen Touran 3, zult u zien dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en te verifiëren welke is doorgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste eerder genoemde techniek.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Touran uit?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze artikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Touran 3

Laten we nu naar het grootste deel van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran 3 vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast, of gewoon via uw bumper naar uw koplampunit gaan, deze openen en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Touran 3. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Hier zijn echter de details van de richtlijnen die moeten worden gevolgd om deze actie correct uit te voeren volgens de oplossing die u wilt kiezen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3 vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Touran 3 door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran 3 via de wielkast:

  Deze techniek is vooral praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer van uw auto:

  • Til uw auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waarop u wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde stappen als op het eerder geziene deel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Touran 3 door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen is, afhankelijk van de opties, de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te verwisselen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu gedetailleerd beschrijven:

  • Zet je Volkswagen Touran 3 op een krik of een kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzers van uw Volkswagen Touran 3 volgens de stappen die u ziet in de eerder getoonde onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touran af?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector