Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Passat 7 ?

Of je nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Passat 7, er een hebt uitgeleend of gehuurd, het kan zijn dat je nog niet alle bijzonderheden van deze auto kent. Dit is specifiek het onderwerp van deze korte post, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar nuttige stap op 3-deurs auto’s te volbrengen om met meer dan 2 personen te kunnen reizen. Daarom gaan we het je uitleggen hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Passat 7daarvoor gaan we allereerst de verschillende configuratie-instellingen van de voorstoel van uw auto bekijken en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Passat 7 neer te klappen..

De verschillende configuraties van de voorstoelen van een Volkswagen Passat 7

Om te beginnen zullen we onze korte post beginnen met het beschrijven van de verschillende configuraties die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Passat 7. Zelfs als u een van uw voorstoelen in uw auto wilt neerklappen, moet u weten dat op basis van het model van uw auto en de afwerking heeft u toegang tot verschillende opties, dit zijn de overgrote meerderheid van de instellingen die u op uw Volkswagen Passat 7 kunt vinden:

  • Fundamentele en cruciale afstelling voor rijden zonder risico’s te nemen, deze aanpassing van de voorstoel van uw Volkswagen Passat 7 stelt u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine personen hebben we de neiging om de stoel hoger te zetten en voor grote personen om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Passat 7 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, afhankelijk van de lengte van uw armen, de beste rijpositie te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige interieurpakketten kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel aanpassen door op de rugleuning te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Passat 7?

Nadat we alle stoelverstellingen hebben bekeken, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Passat 7 . neer. Houd er rekening mee dat de bediening niet hetzelfde zal zijn, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto. Of je nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Passat 7 te passen, of dat je deze neer wilt klappen om grote dingen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Passat 7, het zal niet hetzelfde proces zijn. , hier zijn de verschillende technieken om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Passat 7 neer.

Zoals we u van tevoren hebben geïnformeerd, of het nu gaat om een ​​persoon op de achterbank te krijgen of om grote voorwerpen te dragen, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Passat 7 is essentieel. Deze techniek is vrij eenvoudig en volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Passat 7 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel in het algemeen in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Passat 7 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor bespaart u nog meer ruimte voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Waar is starter op Volkswagen Passat 7 ?

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Passat 7

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Passat 7 5-deurs, de methode is niet hetzelfde, want aangezien het niet is gebouwd om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Passat 7 is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze korte post over deze actie te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector