Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Polo 4 ?

Of je nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Polo 4, er een hebt uitgeleend of geleased, het kan zijn dat je nog niet alle bijzonderheden van deze auto kent. Dit is specifiek het onderwerp van deze korte post, we zullen u helpen een veel voorkomende maar nuttige stap uit te voeren op 3-deurs auto’s om meer dan 2 passagiers te vervoeren. Daarom gaan we het je leren hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Polo 4daarvoor gaan we het allereerst hebben over de verschillende instellingen van de voorstoel van uw auto en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Polo 4 neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Polo 4

Om te beginnen zullen we onze korte post beginnen met het uitleggen van de verschillende instellingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Polo 4. Inderdaad, zelfs als u een van uw voorstoelen in uw auto wilt neerklappen, moet u weten dat op basis van het model van uw auto en zijn pakketten heeft u de mogelijkheid om verschillende instellingen te gebruiken, hier zijn de overgrote meerderheid van de instellingen die u op uw Volkswagen Polo 4 zult vinden:

  • Met deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Volkswagen Polo 4 kunt u de afstand van de stoel tot de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine bestuurders verhogen we meestal de stoel en voor lange bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Polo 4 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, afhankelijk van de lengte van uw armen, de juiste rijpositie te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 5

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Polo 4?

Na kennis te hebben gemaakt met alle stoelverstellingen, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Polo 4 . neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, de procedure niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel wilt neerklappen om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Polo 4 te passen, of dat u deze wilt neerklappen om grote voorwerpen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Polo 4, het zal niet dezelfde techniek zijn. , hier zijn de verschillende methoden om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Polo 4 neer.

Zoals we je eerder hebben uitgelegd, of het nu is om een ​​persoon op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke spullen te dragen, wetende hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Polo 4 is essentieel. Deze procedure is vrij gebruikelijk en afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Polo 4 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel bijna altijd in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Polo 4 volledig neer en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven, waardoor u nog meer ruimte bespaart voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 8?

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Polo 4

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Polo 4 5-deurs, de procedure is niet hetzelfde, want aangezien het niet de bedoeling is om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit als waar we het zojuist over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Polo 4 is over het algemeen alleen handig als je grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als je niet genoeg ruimte hebt en de achterbank van je Volkswagen Polo 4 wilt neerklappen, aarzel dan niet om ons korte bericht over deze actie te lezen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 4 in de categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector