Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Polo 5 ?

Of u nu de nieuwe eigenaar bent van een Volkswagen Polo 5, er een heeft uitgeleend of geleased, het kan zijn dat u nog niet alle bijzonderheden van dit motorvoertuig kent. Dit is specifiek het onderwerp van dit artikel inhoud, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar nuttige stap op 3-deurs auto’s uit te voeren om meer dan 2 personen te vervoeren. Daarom gaan we het je vertellen hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Polo 5daarvoor gaan we allereerst de verschillende instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig vergelijken, en in een tweede stap de verschillende technieken om de voorstoel van een Volkswagen Polo 5 neer te klappen..

De verschillende configuraties van de voorstoelen van een Volkswagen Polo 5

Om te beginnen zullen we de inhoud van ons artikel beginnen met een beschrijving van de verschillende aanpassingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Polo 5. In werkelijkheid, of u nu een van uw voorstoelen in uw auto wilt neerklappen, moet u weten dat volgens afhankelijk van het model van uw auto en zijn pakketten heeft u toegang tot verschillende configuratie-instellingen. Dit zijn de meeste instellingen die u op uw Volkswagen Polo 5 kunt vinden:

  • Eenvoudige en essentiële afstelling om zonder risico’s te rijden. Met deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Volkswagen Polo 5 kunt u de afstand tussen de stoel en de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling geeft u een beter zicht op de weg, voor kleine bestuurders hebben we de neiging om de stoel omhoog te brengen en voor lange bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Volkswagen Polo 5 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, op basis van de lengte van uw armen, de beste rijpositie te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Polo 3?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Polo 5?

Nadat we hebben geleerd over alle stoelconfiguraties, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Polo 5 . neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, de bediening niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neerklapt om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Polo 5 te passen, of dat u deze neerklapt om zware voorwerpen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Polo 5, het zal niet dezelfde procedure zijn. , hier zijn de verschillende manieren om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Polo 5 neer.

Zoals we je al eerder vertelden, of het nu is om een ​​persoon op de achterbank te krijgen, of om zware dingen te dragen, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Polo 5 is nuttig. Deze procedure is vrij eenvoudig en afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Polo 5 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel bijna altijd in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken, klapt de rugleuning van uw Volkswagen Polo 5 volledig neer en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail waardoor u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen, waardoor u nog meer ruimte kunt besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 6

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Polo 5

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Polo 5 5-deurs, het proces is niet hetzelfde, want aangezien het niet is gebouwd om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Polo 5 is over het algemeen alleen handig als u grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Volkswagen Polo 5 wilt neerklappen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel over deze actie te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector